Fins el 15 d'octubre es poden presentar les vostres propostes d’activitats al Som Cultura Popular, el fòrum per a viure la cultura popular en primera persona, explicar-la a l’entorn i revisar el seu fons teòric.

La segona edició del Som Cultura Popular es farà del 25 al 28 de gener de 2018 al recinte de Fabra i Coats i espais adjacents. Les entitats que vulguin presentar propostes d’activitats ho podran fer a través d'aquest formulari.

Aquesta iniciativa vol generar un trànsit d’idees i informació entre els diferents col·lectius de la cultura popular: les associacions, les entitats, el món acadèmic i els investigadors, sense oblidar fer partícip el públic general. I ho vol fer a través dels espais ja existents en la primera mostra, com el Museu Nòmada, les fires i les mostres, les presentacions i els debats, entre altres activitats.

Aquesta segona edició del Som Cultura Popular estarà dedicat a:

L’educació i la cultura popular, amb l’exposició pública dels resultats inicials del Fòrum d’Educació i Cultura Popular. Recreació dels valors de la cultura popular al sistema educatiu en xarxa amb la societat.

La cultura popular i el patrimoni cultural immaterial, on es pretén abastar les iniciatives, els elements i les pràctiques socials que formen part de les manifestacions no materials de la cultura, i analitzar els vincles que aquestes estableixen amb la producció de la materialitat cultural.

La cultura popular i els processos de canvi social: gentrificació i transformació urbana. Analitzar el paper que el patrimoni cultural juga en els processos de transformació social, els quals poden esdevenir tant un camp de destrucció patrimonial com també d’aparició i/o producció de nous relats patrimonials.

Per qualsevol qüestió relacionada amb el Som Cultura Popular podeu enviar un correu electrònic al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.