CONCA AtnBcnesEl passat 14 d'abril, Robert Fohr, Cap de la Missió de Mecenatge del Ministeri de Cultura i Comunicació del Govern de França va presentar el model francès de mecenatge, en un acte organitzat per l'Ateneu Barcelonès, el CoNCA i la Fundació Catalunya Cultura.

La sessió va comptar amb una àmplia presència de representants destacats de la societat civil, institucions culturals i el món empresarial.

En aquest marc és va anunciar l’impuls de la Declaració de Compromís amb el Mecenatge Cultural, on s’insta el Govern de la Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya a impulsar la redacció d’una Llei de mecenatge que, consensuada amb els sectors cultural i empresarial, s’acompanyi dels instruments necessaris per el seu desenvolupament.

Amb l’objectiu de sumar esforços en la consecució d’aquest marc legal equiparable a la dels països avançats del nostre entorn, els promotors d'aquesta iniciativa convidem a entitats i ciutadania a sumar-se i a adherir-se a la Declaració de Compromís amb el Mecenatge Cultural.

Butlleta d’adhesió