Estudis, articles i llibres

Valorsbcn

El proper 30 de novembre  el Departament d'Estadística i Estudis d'Opinió de l'Ajuntament de Barcelona organitza en l'espai del Born Centre Cultural la presentació i debat a l'entorn de l'enquesta de valors socials i de l'estudi qualitatiu dels valors de Barcelona i la ciutadania.

Cal confirmar l'assitència al Tel. 934 027 830 o bé a l'A/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: de 9.30 a 13 hores
Lloc: Sala Moragues del Born Centre Cultural. Pl. Comercial, 12. Barcelona

Llegeix més...

AsocibiencomúnAquest any fem la recomenació d'un llibre. Una lectura interessant per parlar de la força de l'associacionisme i a la vegada clarificar conceptes que sovint posem en el mateix sac com tercer sector, economia social i economia solidària.

El llibre sorgeix de la preocupació davant d'una democràcia fràgil que cada vegada és menys capaç de posar límits a l'economia. Aquesta fragilitat, que s'ha fet més patent en inicis d'aquest nou mil·lenni, sorgeix arran d'una complexa realitat: un capital que es globalitza i que és cada vegada més agressiu i devorador, un Estat incapaç de resoldre els problemes que plantegen els incontrolats fluxos financers i una degradació del medi ambient a escala mundial.

Llegeix més...

Cartell panoràmicAquest setembre s'ha iniciat el segon treball de recerca de #ElPanoramic.  Un estudi que el propi sector associatiu realitza per disposar del coneixement necessari per enfortir les associacions de la ciutat. Impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona, fruit de les reflexions recollides al 2n Congrés d'associacions de Barcelona. 

Llegeix més...