Premis i subvencions

L'Associació del Personal de "la Caixa" ha obert per segon any el Premi de relats curts "Mira'm als ulls" que s'emmarca dins el seu Pla d'Acció Social. Enguany el lema és "El que mou la meva vida", el qual vol recollir experiències de vida. Una situació, un projecte, un grup de persones, un sentiment, una associació, una passió, una afició, ...  que hagi canviat per complet o només una miqueta la vostra vida.

El termini de presentació es el 28 de febrer de 2017. L’1 de maig de 2017 es publicaran els finalistes al web. Podeu triar l'entitat que voleu que en sigui la beneficiària o bé proposar-ne una.

Llegeix més...

En el marc del la IX edició dels Premis FAGIC, se celebraran els 25 anys de la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya amb el lema: 25 anys amb tu, per a tu!.

L’objectiu d'aquests és premiar el treball de persones que mereixen el reconeixement per la seva contribució al desenvolupament social, individual i col·lectiu del Poble Gitano.

Llegeix més...

Premis PQDFins el 15 de desembre l’Ajuntament ha obert la convocatòria dels Premis innovadors a la Qualitat Democràtica, que volen finançar projectes que proposin avenços en el camp de la participació, l’acció comunitària i la tecnopolítica.

Informació presèncial de la convocatòria: 1 de desembre, entre les 16 i 20 h, a la Fundació CIDOB
Presentació pública dels premis: 1 de desembre, a les 18h a càrrec del comissionat de Participació, Fernando Pindado.

Bases i instància model de sol·licitud

Llegeix més...