DebatObert 2El proper dimarts dia 2 el digital Districte 11 i el Grup Impulsor del Parlament Ciutadà organitzen un debat sobre: La participació veïnal a Barcelona. Processos participatius i decisions vinculants.

Dia i hora: 2 de febrer a les 19h
Lloc: Espai Calàbria 66. c/ Calàbria 66-78, antiga seu de l'ONCE
Entrada lliure. Places limitades
Inscripcions i preguntes: bcndistricte11.com/debat

Hi participaran:

Itziar González, membre del Parlament Ciutadà, ens descriurà quins són els elements que ha de tenir la participació ciutadana per tal que sigui efectiva i plantejarà com comptabilitzar la participació ciutadana amb les polítiques municipals.

Gala Pin, com a regidora de Participació de l’Ajuntament de Barcelona, exposarà les polítiques de govern dutes a terme fins ara i les mesures que volen posar en marxa durant el mandat.

Albert Recio, com a activista veïnal i com a sots-president segon de la FAVB, valorarà “l’estat de salut” de la participació veïnal a Barcelona i analitzarà què cal canviar del model actual.

Moderat pel periodista Pep Cabayol, els periodistes de Districte 11 faran preguntes i hi haurà un debat obert per tal que tots els veïns i veïnes traslladin dubtes, precs i opinions als ponents de la taula.