El Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació, iniciativa impulsada per Citilab-Cornellà, organitza un curs de disseny i gestió de xarxes socials virtuals adreçat a entitats. Es desenvoluparà de l'1 de febrer i el 30 de juny de 2010 i el període d'inscripció estarà obert fins el divendres, 29 de gener.

El curs Associacionisme 2.0 del Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació ja es va realitzar l'any passat i al febrer iniciarà la segona edició. L’objectiu del curs és ensenyar les competències necessàries per dissenyar, gestionar i desenvolupar xarxes socials virtuals en diferents àmbits i sectors, però també vol ajudar a obrir nous camins de reorganització social i innovació aplicats a col·lectius ciutadans i professionals, associacions, organitzacions, empreses establertes i de nova encunyació, àrees econòmiques, administracions i entitats territorials de la cultura, la investigació o l’acció urbana, a fi que ampliïn el seu marc d’acció i de col·laboració mútua, de creació de societat global i de generació i gestió de coneixement en xarxa, tot això com una aposta estratègica davant de l’evolució actual de la nostra societat.

El període de matriculació està obert del 18 al 29 de gener. Per inscriure's-hi cal fer el pagament i omplir aquest formulari.